weer een stap gezet

Weer een stap gezet

En niet alleen om even ietsje dichterbij te gaan zitten voor de fotograaf. Bij notaris Paauwe in Workum werd de STICHTING FYFTJIN EN FIERDER opgericht!
Met als doel: het aantrekken en beheren van publieksfinanciering ter realisatie van het kunstwerk. En daarbij moet je naast subsidies natuurlijk vooral denken aan de crowdfunding die voor eind januari tot halverwege maart 2021 op stapel staat.
Wanneer het kunstwerk er dan Winter 2021-2022 staat, zal het eigendom worden van het Dorpsbelang Tjerkwerd e.o.
Dan zit het werk van de stichting erop en kan weer worden opgeheven. Tot die tijd dus nog wel wat werk aan de winkel. Maar zo te zien hebben Fokko, Cees en Pieter Jan er alle vertrouwen in!

Deel dit bericht

Volg ons ook op

Meest recente berichten

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER KLAAR!

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER!

De Koninklijke Lankhorst uit Sneek schonk ons duurzame KLP planken en palen. Daarmee kregen Doede en Sjoerd Wijngaarden vandaag in een handomdraai de (nep!)beschoeiing naast

Lees verder »
onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door

Lees verder »

Word vriend van fyftjin en fierder

Nog één silhouet te gaan (van een schaatser uit 1986: W.A. van Buren! ) en dan hebben we met het kunstwerk de finish gehaald. 

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Net als bij de Tocht der Tochten.