IT GIET OAN

“IT GIET OAN” met Fyftjin en Fierder!

Om Elf over Elf trokken Henk Angenent en Klasina Seinstra het doek weg voor het spandoek op de hoek Bolswarderweg-Singel. Mooi op een droog moment,  waterig zonnetje met een guur windje. Dat kon niet beter, lekkere  opmaat voor de komende week als de ijzers onder gaan!
Er was enthousiaste pers, naast de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad ook Omroep Friesland met filmopnames en interviews.
Eerder die morgen was Klasina al te horen geweest op Radio 1, en na de onthulling, als ik naar huis rijd, hoor ik haar ook in het eerste radiospotje op Omroep Friesland. Op de crowdfundingsite zitten we al dik boven de duizend euro met 13 donateurs. “It giet oan” dus.

Lees ook over Fyfjin en Fierder en de crowdfunding in: 
Friesch Dagblad
Leeuwarder Courant

Deel dit bericht

Volg ons ook op

Meest recente berichten

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER KLAAR!

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER!

De Koninklijke Lankhorst uit Sneek schonk ons duurzame KLP planken en palen. Daarmee kregen Doede en Sjoerd Wijngaarden vandaag in een handomdraai de (nep!)beschoeiing naast

Lees verder »
onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door

Lees verder »

Word vriend van fyftjin en fierder

Nog één silhouet te gaan (van een schaatser uit 1986: W.A. van Buren! ) en dan hebben we met het kunstwerk de finish gehaald. 

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Net als bij de Tocht der Tochten.