onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door Anne de Vries met Pieter Jan allemaal in goud en zilverfolie ingepakt.
Vandaag, zaterdag 18 december, pakte iedereen het eigen silhouet uit. Begonnen werd met de eerste tocht (1909-Arthur) en zo door tot de laatste (1997-Sygnie).
Afgezien dus alleen van 1986. Want voor dat jaar stond een schaatser van buiten het dorp met een nu overvolle agenda model: W.A. van Buren. Zijn onthulling komt nog. Maar voor de dorpelingen was het vandaag een feest van herkenning! Met chocomel en glühwein naast het ‘famke’ op de brug.

Deel dit bericht

Volg ons ook op

Meest recente berichten

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER KLAAR!

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER!

De Koninklijke Lankhorst uit Sneek schonk ons duurzame KLP planken en palen. Daarmee kregen Doede en Sjoerd Wijngaarden vandaag in een handomdraai de (nep!)beschoeiing naast

Lees verder »
onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door

Lees verder »

Word vriend van fyftjin en fierder

Nog één silhouet te gaan (van een schaatser uit 1986: W.A. van Buren! ) en dan hebben we met het kunstwerk de finish gehaald. 

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Net als bij de Tocht der Tochten.