Voordeel

“Elk nadeel heb z’n voordeel…

We zijn denken we toch te optimistisch geweest met ons uitstel van de FAMKE-wedstrijd naar eind september. Het gaat langer duren voordat het er op de basisscholen weer ‘gewoon’ aan toe kan gaan. Dus beter om alles van Fyftjin & Fierder met een vol jaar op te schuiven.

Dat heeft ook een onverwacht bijkomend voordeel: de crowdfunding gaat dan van mei/juni naar januari/februari 2021. Naar de winter dus. Een heel wat ‘natuurlijker’ moment om aan het kunstwerk wat geld te willen geven. Want we zullen die bijdragen hard nodig hebben.
Vandaag kregen we te horen dat het Iepen Mienskip Fonds geen raakvlak ziet van ons project met “Cultuurhistorie en Landschap”. Met als gevolg een gat van 20.000 in ons dekkingsplan. Huh… géén raakvlak? Terwijl Fyftjin & Fierder over het bijna belangrijkste culturele fenomeen van Friesland gaat en dan ook nog eens heel nadrukkelijk over ‘verleden en toekomst’?
Daar moeten we toch nog eens goed over nadenken.

Zoals gezegd “Elk voordeel heb z’n nadeel.” Gelukkig hebben we ook daar nu tijd voor …!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Volg ons ook op

Meest recente berichten

smart constructions

Smart Constructions!

Het werk vordert! Een paar weken geleden werden de stalen buispalen in de oevers geboord en geheid (zie het filmpje hieronder). Vandaag werden met houten

Lees verder »