Logo Royal de Boer, Friese en Koninklijke bedrijven

Fries, Koninklijk, Ruimhartig

Naast de crowdfunding zijn we ook gestart met een campagne om steun te krijgen van alle én Friese én Koninklijke bedrijven. Zestien in totaal. Voorname bedrijven per slot van zaken.  Voor elk daarvan maakten we een speciaal filmpje. Of het daaraan heeft gelegen?
In ieder geval kregen we kregen al een eerste ruimhartige reactie:  Royal de Boer uit Leeuwarden!  Tot voor kort onderdeel van een multinational, maar nu weer zelfstandig. Een bedrijf dat duidelijk van korte lijnen houdt.
We kregen een rondleiding door het bedrijf en mochten al wat filmopnames maken van de machine waarmee daar in staal laser-gesneden wordt. Want in ons corten-staal gaat die dat straks ook wel voor elkaar krijgen.

Video afspelen
Logo Royal de Boer, Friese en Koninklijke bedrijven

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Volg ons ook op

Meest recente berichten

wat een fonds waddenfonds

WADDENFONDS – WAT EEN FONDS!

Vandaag kregen we van het Waddenfonds te horen dat het onze subsidieaanvraag heeft gehonoreerd. Met het maximum-bedrag dat in het betreffende BLI-Programma mogelijk was €

Lees verder »
topacteurs in Tjerkwerd

26-27 juni – Topacteurs in Tjerkwerd

Het weekeinde van 26 en 27 juni werden aula en gymzaal van de basisschool De Reinbôge omgetoverd in een fotostudio voor de topacteurs in Tjerkwerd. Tjerkwerders kwamen model staan voor de silhouetten van de 14 toeschouwers uit het schetsontwerp Fyftjin en Fierder.

Lees verder »