Logo Royal de Boer, Friese en Koninklijke bedrijven

Fries, Koninklijk, Ruimhartig

Naast de crowdfunding zijn we ook gestart met een campagne om steun te krijgen van alle én Friese én Koninklijke bedrijven. Zestien in totaal. Voorname bedrijven per slot van zaken.  Voor elk daarvan maakten we een speciaal filmpje. Of het daaraan heeft gelegen?
In ieder geval kregen we kregen al een eerste ruimhartige reactie:  Royal de Boer uit Leeuwarden!  Tot voor kort onderdeel van een multinational, maar nu weer zelfstandig. Een bedrijf dat duidelijk van korte lijnen houdt.
We kregen een rondleiding door het bedrijf en mochten al wat filmopnames maken van de machine waarmee daar in staal laser-gesneden wordt. Want in ons corten-staal gaat die dat straks ook wel voor elkaar krijgen.

Video afspelen
Logo Royal de Boer, Friese en Koninklijke bedrijven

Deel dit bericht

Volg ons ook op

Meest recente berichten

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER KLAAR!

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER!

De Koninklijke Lankhorst uit Sneek schonk ons duurzame KLP planken en palen. Daarmee kregen Doede en Sjoerd Wijngaarden vandaag in een handomdraai de (nep!)beschoeiing naast

Lees verder »
onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door

Lees verder »

Word vriend van fyftjin en fierder

Nog één silhouet te gaan (van een schaatser uit 1986: W.A. van Buren! ) en dan hebben we met het kunstwerk de finish gehaald. 

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Net als bij de Tocht der Tochten.