Donaties vanuit Amerika

Donaties vanuit Amerika voor fyftjin en fierder

Dat vele Friese Amerikanen nog steeds aan hun ‘roots’ hangen, blijkt wel uit een e-mail die we ontvingen van Jaitske Ritzema-Feenstra; Hendrik Feenstra en Wapke Kraak-Feenstra.
Wij zijn geboren en getogen op Jousterp onder Tjerkwerd en wonen nu in de Verenigde Staten.  We vinden het geweldig mooi dat dit kunstwerk Fyftjin en Fierder in Tjerkwerd komt. Maar we krijgen onze donaties vanuit Amerika via jullie site niet overgemaakt.
Dat bleek bij navraag te kloppen. De bank maakt het moeilijk om via de webpagina DONEER NU een donatie te doen vanuit het buitenland. Gelukkig lukt het wel om rechtstreeks naar de rekening van de Stichting over te maken.
Wat een interesse en vasthoudendheid!
Bjuusterbaarlik!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Volg ons ook op

Meest recente berichten

wat een fonds waddenfonds

WADDENFONDS – WAT EEN FONDS!

Vandaag kregen we van het Waddenfonds te horen dat het onze subsidieaanvraag heeft gehonoreerd. Met het maximum-bedrag dat in het betreffende BLI-Programma mogelijk was €

Lees verder »
topacteurs in Tjerkwerd

26-27 juni – Topacteurs in Tjerkwerd

Het weekeinde van 26 en 27 juni werden aula en gymzaal van de basisschool De Reinbôge omgetoverd in een fotostudio voor de topacteurs in Tjerkwerd. Tjerkwerders kwamen model staan voor de silhouetten van de 14 toeschouwers uit het schetsontwerp Fyftjin en Fierder.

Lees verder »