Donaties vanuit Amerika

Donaties vanuit Amerika voor fyftjin en fierder

Dat vele Friese Amerikanen nog steeds aan hun ‘roots’ hangen, blijkt wel uit een e-mail die we ontvingen van Jaitske Ritzema-Feenstra; Hendrik Feenstra en Wapke Kraak-Feenstra.
Wij zijn geboren en getogen op Jousterp onder Tjerkwerd en wonen nu in de Verenigde Staten.  We vinden het geweldig mooi dat dit kunstwerk Fyftjin en Fierder in Tjerkwerd komt. Maar we krijgen onze donaties vanuit Amerika via jullie site niet overgemaakt.
Dat bleek bij navraag te kloppen. De bank maakt het moeilijk om via de webpagina DONEER NU een donatie te doen vanuit het buitenland. Gelukkig lukt het wel om rechtstreeks naar de rekening van de Stichting over te maken.
Wat een interesse en vasthoudendheid!
Bjuusterbaarlik!

Deel dit bericht

Volg ons ook op

Meest recente berichten

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER KLAAR!

BESCHOEIING NAAST DE IJSVLOER!

De Koninklijke Lankhorst uit Sneek schonk ons duurzame KLP planken en palen. Daarmee kregen Doede en Sjoerd Wijngaarden vandaag in een handomdraai de (nep!)beschoeiing naast

Lees verder »
onthullen silhouetten

ZE STAAN ER !!
( op W.A. na )

Voor 15 silhouetten (14 x verleden, 1x toekomst) stonden dorpelingen model. Gisteren, vrijdag 17 december, werden de silhouetten in alle vroegte geplaatst en daarna door

Lees verder »

Word vriend van fyftjin en fierder

Nog één silhouet te gaan (van een schaatser uit 1986: W.A. van Buren! ) en dan hebben we met het kunstwerk de finish gehaald. 

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Net als bij de Tocht der Tochten.