BOUFAK BUORREL

BOUFAK BUORREL: ÔFGRYSLIKE TOARST!

Elk jaar wordt in Tjerkwerd de bouwvak voor en door de inwoners ingeleid met de BOUFAK BUORREL in het dorpshuis. Maar het ‘Waltahûs’ is dit jaar in de verbouwing. Daarom werd de borrel afgelopen vrijdag georganiseerd in de schuur van één van de dorpelingen. In dit geval van Yde Schakel, een van de Tjerkwerdse topacteurs (zie ons voorlaatste bericht).

De dorst moet deze vrijdag inderdaad ‘afgrijselijk’ zijn geweest! Want de opbrengst van de boufak buorrel werd maandag met een cheque overhandigd aan Fokko Rollema, voorzitter van het Dorpsbelang en ook van de Stichting Fyftjin en Fierder: € 660,- Ja, je leest het goed: Zes-Honderd-Zestig.

Wát een dorst, wát een dorp, wát een donatie… !

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Volg ons ook op

Meest recente berichten

wat een fonds waddenfonds

WADDENFONDS – WAT EEN FONDS!

Vandaag kregen we van het Waddenfonds te horen dat het onze subsidieaanvraag heeft gehonoreerd. Met het maximum-bedrag dat in het betreffende BLI-Programma mogelijk was €

Lees verder »
topacteurs in Tjerkwerd

26-27 juni – Topacteurs in Tjerkwerd

Het weekeinde van 26 en 27 juni werden aula en gymzaal van de basisschool De Reinbôge omgetoverd in een fotostudio voor de topacteurs in Tjerkwerd. Tjerkwerders kwamen model staan voor de silhouetten van de 14 toeschouwers uit het schetsontwerp Fyftjin en Fierder.

Lees verder »